Een warm welkom door wethouder Wijnte Hol voor onze leden in de Raadzaal van de gemeente Overbetuwe. Zo’n 35 aanwezigen werden geïnformeerd door de wethouder, de aannemer én de architect over de prestigieuze verbouwing van het gemeentehuis; Icoon van Overbetuwe!

Een mooi verhaal over de financiering, het werkproces, het zoveel mogelijk hergebruik van materialen en een op maat gemaakte inrichting.  Jan Kuijpers van Kuijpers Bouw Heteren nam de aanwezigen mee in het werkproces; hoe is deze verbouwing tot stand gekomen? Vervolgens was het de beurt aan Jeroen van Dijk van JvD Interieur en Architectuur, expert op het gebied van interieurontwerp, kleurgebruik, lichtplannen en meer.

Deze samenwerking leverde een schitterend eindresultaat op. Daarnaast is het gebouw ingrijpend verduurzaamd. En bij al die verbeteringen hebben lokale ondernemers een grote rol gespeeld. Zo’n 25 Overbetuwse bedrijven hebben meegewerkt aan de verbouwing. Deze middag was weer een mooi voorbeeld van Samen (net)werken in de Overbetuwe!