Wat een geweldige start van het nieuwe jaar! Deze keer waren we te gast bij OCO-lid Restaurant Campman in Renkum. Na de hartelijke ontvangst met prosecco was het woord aan voorzitter Jeroen Sertons, die terugblikte op de hoogtepunten het afgelopen jaar, maar ook vooruitkeek naar het nieuwe jaar.

“Ondernemers staan voor een heleboel uitdagingen; verduurzaming heeft hoge prioriteit mede door de gestegen energieprijzen, de inflatie maakt dat alles duurder wordt en we zelf ook onze prijzen moeten verhogen en de schaarste aan personeel en materialen maakt dat we onze doelen minder goed kunnen verwezenlijken. Na de Covidperiode hebben we gelukkig wel meer gelegenheid om onze uitdagingen met elkaar te delen vanuit de verbinding die wij hebben via onder andere de OCO. Een belangrijk woord in de naam van onze verenging is tenslotte ‘contact’.”

Hierna was het tijd voor heerlijke gerechten en bijpassende drankjes; een heus culinair feestje!

Speciale gast tijdens deze nieuwjaarsbijeenkomst was Niek Boes, een ware entertainer. Hij combineert show, cabaret, humor en interactie met als rode draad niet van echt te onderscheiden geluidsimitaties; een geweldige show waar nog lang over werd nagepraat. Wij kunnen terugkijken op een fantastisch begin van het nieuwe jaar!