Wat een fantastische dag in Amsterdam! Het leek net een schoolreisje; een volle touringcar met 90 enthousiaste deelnemers op weg naar Amsterdam. Natuurlijk voorzien van een heerlijk lunchpakket in een kek OCO-tasje én voorbereid op alle weerstypen met een OCO-zonnebril en een OCO-poncho aan boord.  Gelukkig hadden we laatstgenoemde niet nodig. Onderweg nog wel een buitje gehad, maar in Amsterdam een fijne, droge dag.

Inmiddels was een 30-tal OCO-leden op eigen gelegenheid naar Amsterdam afgereisd; zij hadden ervoor gekozen om te blijven logeren om het nachtleven nog in te kunnen duiken.

Met in totaal 120 deelnemers werden we bij De Vergulden Eenhoorn gastvrij ontvangen met een hapje en een drankje en kregen wij uitleg over de zgn. Sloepengame. Een interactief spel met als doel zoveel mogelijk punten te verdienen door het oplossen van raadsels, minigames opdrachten en fotovragen, hetgeen vanzelfsprekend tot veel hilariteit leidde. En er was een winnaar: Sloep nummer 8, met aan boord: Charlotte en John Macleane, Paul Kok en Ilse Melis, Dick van Dalen, Marco Bulters, Cor van Suilichem en Ben de Wit. Van harte!

Na de prijsuitreiking was het weer tijd voor een hapje en een drankje én gingen de voetjes van de vloer! Zanger Joey Hartkamp wist de sfeer er al snel in te brengen; het was nog lang onrustig in Amsterdam! Een fantastische dag!