Een fantastische afsluiting van weer een mooi OCO-jaar!

Schaatsende kinderen, curlende volwassenen; stralende gezichten rondom en op het ijs! De OCO had dit jaar de primeur om als eersten het maagdelijke ijs te mogen betreden van het Winterfestijn in Elst. Voor deze gelegenheid waren ook (klein)kinderen van harte welkom! En deze uitnodiging was niet tegen dovemansoren gericht; meer dan 50 kinderen genoten van de ijspret. En het plezier was er bij de volwassenen niet minder om; in totaal mochten wij bijna 200 bezoekers ontvangen afgelopen vrijdag 16 december jl.

Na het heerlijke stamppottenbuffet stond de altijd gezellige curling competitie op het programma; maar liefst 15 teams streden om de overwinning. Maar er kan maar één team de winnaar zijn; dit werd uiteindelijk – na een spannend duel – team 4: bestaande uit Martijn, Jorne, Sandy, Joost en Renée (Jorne en Martijn waren al op de overwinning aan het proosten in de horecatent en ontbreken helaas op de foto).

Het bleef nog lang gezellig in de horecatent; onder het genot van chocomel en glühwein; dit alles met muziek verzorgd door DJ Eric.