Auto d’Epoca

Eind jaren zestig startte mijn vader een autobanden handel, waarna hij ook snel het onderhoud aan auto’s van klanten ging verzorgen. Toen gevestigd aan de Logtsestraat in Elst en dat is ook nog steeds onze huidige locatie. Medio jaren tachtig kreeg mijn vader hulp van zijn zoons Gert-Jan en ik en ontstond er een veelzijdig autobedrijf namelijk Autobedrijf Polman & Zn.

Nadat mijn vader zijn pensioengerechtigde leeftijd bereikte nam mijn broer in 2005 het autobedrijf over. Zelf ben ik dat jaar begonnen als verkoper bij Autobedrijf Bulters in Bemmel. In 2014 verruilde ik mijn baan, om als occasionmanager aan de slag te gaan bij Autobedrijf Hegeman in Nijmegen.

Nadat ik ook nog drie jaar als verkoper bij Gallery Aaldering in Brummen heb gewerkt, was het tijd om samen met mijn vrouw Nicole een nieuwe stap te maken en zijn we in het najaar 2020 gestart met onze onderneming Auto d’Epoca.

Met mijn jarenlange ervaring en kennis in de autotechniek (diploma’s 1 e  monteur en APK-keurmeester) en de ervaring in de in- en verkoop van auto’s weet ik de juiste kwaliteit auto’s in te kopen. Ik ben zelf van nature zeer precies en secuur en dat zijn nou net de eigenschappen die zorgen dat ik auto’s koop die van uitermate goede kwaliteit zijn. Belangrijk vind ik dat de historie aantoonbaar is en dat onze auto’s een lage kilometerstand hebben. Mijn vrouw en ik hebben een grote voorliefde voor de merken Alfa Romeo en Saab. Onze aangeboden auto’s worden vaak gekocht door echte liefhebbers met passie voor perfectie. En dat is precies hetgeen waar wij naar streven.

Met vriendelijke groet,

Auto d’Epoca
Vincent Polman & Nicole Wouters van den Oudenweijer
06-54987604