Bian Visagie

Drijvende kracht achter Bian Visagie is Angela Heukeshoven, zij is gediplomeerd en gepassioneerde visagiste en brengt sinds 2005 haar enthousiasme en deskundigheid voor het vak in de praktijk.
Angela wist als klein meisje al dat zij visagist wilde worden. Iedere vrouw verdient het om te stralen en zich mooi te voelen. Angela, is een kei in haar vak, weet perfect en snel hoe ze elk idee moet vertalen naar make up en hairstyling. Angela heeft een open houding richting andere mensen. Ze heeft een warme en vriendelijke uitstraling hierdoor heeft ze snel een klik met haar opdrachtgevers. Angela, luistert, kijkt en denkt altijd mee, waardoor elk detail haar opvalt. Haar passie voor make up en hairstyling, deskundigheid en liefde voor vak gecombineerd met haar oog voor detail maken van haar de perfecte professional.
Bian-visagie is gespecialiseerd in het verzorgen van jouw bruidsmake-up & hairstyling, make-up tbv modeshows en fotoshoots, het geven van workshops visagie, Ook werk ik voor commerciële opdrachtgevers, professionele visagie voor interviews, talkshows, webinars en online-events,  bedrijven en fotografen, in de studio en op locatie. Fotografie voor website’s, bedrijven, profielfotagrafie enz. Enz. Daarnaast werkt ze voor Omroep Gelderland.
Bian Visagie werkt met vanaf 2005 het Italiaanse merk PUPA waar ze officieel depositair van is.In 2018 is Bian Visagie door Zankyou verkozen tot één van de 6 beste visagisten van Gelderland! Angela van Bian-visagie werkt op aanvraag op de desgwenste locatie door heel Nederland.
Verzorgd professionele visagie & hairstyling.
Werkzaam in Arnhem, Nijmegen, Bemmel, Elst, Beuningen, Wijchen, Oosterhout, Lent, Ede, Tiel, Oosterbeek, Bennekom, Malden kortom in heel Gelderland.