Drs. Albert Kluyver CVA,

Drs. Albert Kluyver CVA, is een ervaren professional op het gebied van bedrijfsfinanciering, bedrijfsoverdrachten, en bedrijfswaarderingen, met daarnaast expertise in hypotheken en vermogensbeheer, specifiek gericht op ondernemers.

Als partner bij oamkb Corporate Finance, binnen een landelijke oamkb organisatie met een breed scala aan diensten zoals accountancy, belastingadvies, administratie en corporate finance, heeft hij een solide platform om zijn expertise en vaardigheden toe te passen ten behoeve van ondernemers in Nederland.

Met een achtergrond in bedrijfseconomie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en als Certified Valuation Analyst (CVA), heeft hij uitgebreide ervaring opgedaan in senior posities bij vooraanstaande organisaties zoals E&Y, ABN AMRO (internationaal), Atradius, een private equity fonds, en een boutique investment bank.

Drs. Albert Kluyver CVA heeft een bewezen staat van dienst in het opzetten van financieringsstructuren, het waarderen van bedrijven, en het begeleiden van verkoop- en overnametrajecten. Zijn drijfveren, gericht op het leveren van resultaatgerichte oplossingen en het opbouwen van sterke samenwerkingsverbanden om de doelstellingen van zijn cliënten te realiseren, benadrukken zijn toewijding aan het bereiken van succes voor zijn klanten.