Havekes verzekeringen

Graag stellen wij ons aan jullie voor.

Wij zijn Stefan Nab en Karin van Kesteren van Havekes Verzekeringen. Wij geven advies op maat voor zowel particuliere als zakelijke verzekeringen. Wij staan graag voor onze klanten klaar.

  • VEILIGHEID Havekes is de betrouwbare rots in de branding. Wij staan dag en nacht voor onze klant klaar om rust en stabiliteit te bieden op momenten van nood.
  • VERTROUWEN Havekes plaatst de belangen van de klant altijd voorop. Wij zijn loyaal aan de klant en staan garant voor eerlijk advies. Bij Havekes kan de klant zichzelf zijn. Door advies op maat te bieden kijken wij wat het beste bij de klant past.
  • VRIJHEID Havekes gelooft in de dromen van de klant. Wij willen onze klant inspireren om het leven te zien als een avontuur, waarbij Havekes de supporter is. Wij denken mee in advies over hoe dromen bereikt kunnen worden en bieden een solide basis voor een leven in vrijheid.

Wil jij zeker weten dat je verzekeringen goed bij je aansluiten en je niet voor verrassingen komt te staan, waardoor jij je dromen niet meer kan najagen? Neem contact met ons op telefoonnummer 026-4456735 en dan kijken we samen verder!

We hebben er zin in om jullie te ontmoeten!