Holthoff Legal

Juridische zaken ingewikkeld en lastig? Ja. Voor veel mensen wel. Daarom besloot Miranda Vleeming-van ’t Hoff om online trainingen te gaan maken over juridische onderwerpen voor (startende) kleine ondernemers. Meer dan 20 jaar ervaring als jurist en een dosis ervaring in gedragsstijlen, kleurtypes, schaduwkanten en chakra’s vat zij samen in korte, informatieve juridische trainingen.

Om kleine zelfstandig ondernemers sterker te maken. Zodat ze niet meer het hele internet af hoeven te struinen of dure, fancy advocaten hoeven te benaderen voor alledaags juridisch advies. Door in de trainingen niet alleen te werken aan kennis maar ook aan mindset, zorgt haar vaste trainingsmethode ervoor dat informatie ook echt blijft hangen. Zodat ondernemers zich sterker voelen om zaken aan te pakken en keuzes te maken. Lekker praktisch en in normale
mensen taal. Nou ja, afgezien dan van haar Rotterdamse accent.

Zij maakt op verzoek van opleiders en opleidingsinstituten, aangepaste juridische modules zodat cursisten die klaar zijn met de inhoud, ook echt de juridische tools mee krijgen om te gaan starten als ondernemer.

Ben je op zoek naar een training of geïnteresseerd in een module, kijk dan even op onze website.