Hommerson Schoonmaakbedrijf B.V.

Graag willen wij ons schoonmaakbedrijf en ons bedrijf Hommerson Zorg aan uw voorstellen. Hommerson Schoonmaakbedrijf is een door onze ouders in 1978 opgericht schoonmaakbedrijf. Sinds 2002 voeren wij, Nancy en Richard Hommerson, de directie. Doordat wij het bedrijf van kleins af aan kennen en meemaken, voelen wij een intrinsieke betrokkenheid bij onze onderneming, werknemers en opdrachtgevers.

Ons motto “Betrouwbaar Schoon” voelen wij in alle opzichten als onze verantwoordelijkheid. Ruim veertig jaar verzorgt Hommerson het schoonmaakonderhoud voor uiteenlopende opdrachtgevers met de bijbehorende diversiteit aan gebouwgebruikers, zoals:

  • Panden van vastgoed- en VVE-beheerders
  • Culturele, onderwijs- en gezondheidszorginstellingen
  • Bedrijven en kantoren

Door onze strikte kwaliteits- en milieubeleid, betrokkenheid, regionale aanpak, klantgerichtheid en op maat gemaakte dienstverlening, blinken wij uit in de schoonmaakbranche. Met een sterke vertegenwoordiging in en rond Gelderland en een gering verloop en ziekteverzuim borgen wij continuïteit. Bovendien zijn onze trouwe medewerkers flexibel inzetbaar.

Betrouwbaarheid en het nakomen van afspraken staan binnen onze organisatie hoog in het vaandel. Wij geloven in een persoonlijke benadering en goed werkgeverschap. Dat werkt prettig, is sociaal én het loont c.q. verbindt. Dat merken wij in de lange samenwerking met onze opdrachtgevers en werknemers. Korte interne en externe communicatielijnen maken ons bedrijf klantgericht, snel en flexibel. Motivatie en vakmanschap van onze werknemers in combinatie met duidelijke procedures en uitstekende materialen geven u de beste garantie op een schone omgeving.

Naast ons schoonmaakbedrijf zijn we sinds 2019 actief in de zorgsector met ons bedrijf Hommerson Zorg. We bieden huishoudelijke hulp aan mensen met een WMO-indicatie. We begrijpen dat het onderhouden van een schoon en georganiseerd huis essentieel is voor het welzijn en de kwaliteit van het leven van onze cliënten. Daarom streven we ernaar om betrouwbare en professionele ondersteuning te bieden aan mensen die extra zorg en hulp nodig hebben bij het uitvoeren van de dagelijkse huishoudelijke taken.

Graag willen we vermelden dat we al lid zijn van meerdere netwerkclubs zoals de OKA, Vitesse, Cultuurclub Arnhem en de SJOA Next. Wij zijn geïnteresseerd in het lidmaatschap van deze specifieke netwerkclub omdat we in de regio Overbetuwe enorme kansen zien. We geloven dat dit nieuwe netwerk ons in staat zal stellen om nauwer samen te werken met andere bedrijven in de regio, kennis te delen en gezamenlijk nieuwe mogelijkheden te verkennen. Door deel uit te maken van dit netwerk kunnen we niet alleen onze bedrijven verder laten groeien maar ook bijdragen aan de economische ontwikkelingen van de regio Overbetuwe. We kijken er naar uit om u alle te ontmoeten tijdens de bijeenkomsten en evenementen van deze netwerkclub.