Jeroen van Dijk Interieur en Architectuur

Ik stel me graag even kort aan je voor. Wel zo handig als jullie weten wie ik ben. Ik heb van jongs af aan al een passie voor vormgeving en architectuur.

Na een bouwkundige opleiding heb ik Interieurarchitectuur aan de HKU Utrecht gestudeerd. In 1991 studeerde ik af en daarna heb ik een aaltal jaren gewerkt op diverse architectenbureaus in Amersfoort en Zevenaar. Hier werkte ik aan hele diverse architectuur projecten. Vervolgens heb ik voor een dentale organisatie in Beuningen een tweetal jaren tandartspraktijken door de gehele Benelux ontworpen.
In 1996 startte ik onder mijn eigen naam mijn eigen architectenbureau. Een mooie stap waar ik tot op de dag van vandaag nog steeds iedere dag veel plezier aan beleef. In 2012 werd ik gevraagd voor het bestuur van bni, de Beroepsvereniging van Nederlandse Interieurarchitecten. Van 2015 tot 2019 mocht ik de rol van voorzitter vervullen. In deze periode bereikten we onder andere dat de beschermde titel interieurarchitect behouden bleef en startten we het magazine NOOK met verdieping, inspiratie en opinie op het gebied van interieurarchitectuur.