MADE BY MEDIA

Camera loopt… 3,2,1 ACTIE!

Hoi, ik ben Martine Grol, TV-programmamaker en marketeer. Deze twee beroepen heb ik 14 jaar geleden gecombineerd en zo is MADE BY MEDIA ontstaan. We maken met een enthousiast team bedrijfsfilms, animatiefilms en webvideo’s. Geen dag is voor ons hetzelfde en dat maakt ons werk ook zo leuk. De ene dag vliegen we door het hoofdgebouw van het Radboudumc met een indoor drone, de andere dag maken we een animatiefilm voor de NAVO en dan maken we weer een interne of externe film, voor een van onze vele opdrachtgevers in het MKB, bij gemeenten of scholen.

Wat ons onderscheidt, is sterke communicatie, deadlines behalen, professionele apparatuur en een team van vakkundige TV-professionals.

Voor premium producties zoals commercials, branded video’s, brand films of stop motion animaties hebben we nog een bedrijf in Amsterdam, genaamd Muser. Een video marketing agency met een gedreven team van filmmakers. Een bedrijf met de allure van Amsterdam, maar met de nuchterheid en vriendelijkheid uit Nijmegen.

We bieden goede service, zijn loyaal en gaan altijd voor lange termijnrelaties, zowel met onze opdrachtgevers als met onze leveranciers. Zo willen mijn compagnon Colin Hut en ik, ook jullie graag leren kennen en wellicht komen we ooit voor jullie in… 3,2,1 ACTIE!

Checkmadebymedia.nl en muser.nl en hopelijk tot ziens!