Risicoinzicht

Pieter van der Venne

Jouw bedrijfsrisico’s inzichtelijk krijgen, met RisicoInzicht als jouw gids.

Dat is onze passie. Mijn naam is Pieter van der Venne, directeur/eigenaar van RisicoInzicht dat zich richt op advies en ondersteuning van bedrijven op het gebied van bedrijfsverzekeringen. Jarenlange ervaring in de verzekeringsbranche gemixt met actuele kennis ervan, zorgt dat wij jou duidelijk inzicht kunnen verschaffen in de risico’s van jouw bedrijf. Zo weet je wat je moet, wil en kan verzekeren. Denk daarbij aan verzekering op het gebied van o.a. aansprakelijkheid, cyberrisico of inkomensvraagstukken.
En tussen niet verzekeren en een maximale afdekking van jouw risico’s zit in onze ogen vaak de (preventieve) oplossing. Als je inzicht hebt in de mogelijke gevaren die je met je bedrijf loopt, komen we samen tot de oplossing.

Onze aanpak is professioneel én persoonlijk. Samen met mijn steun en toeverlaat Wilma werk ik vanuit Herveld en Elst voor diverse MKB-bedrijven. Door onafhankelijk samen te werken met diverse verzekeraars vinden we altijd de juiste verzekering die aansluit bij jouw specifieke behoeften. Daarvoor kijken we graag naar preventie: hoe kan je jouw risico’s zelf al verminderen? Dan is 100% volledige dekking vaak niet eens noodzakelijk. Check daarom de letters van RisicoInzicht in ons logo jou nog eens extra! Ik kijk uit naar jullie snel live bij een OCO-bijeenkomst te zien.