SNS Bank

Waar veel banken uit het straatbeeld verdwijnen, roeit de SNS Bank tegen de stroom in. Met tweehonderd bankwinkels door het hele land. Wij, Rienk van der Ley en Robert Vink, zijn franchisenemer voor SNS en hebben 4 winkels; in Elst, Arnhem-Kronenburg, Arnhem-Centrum en Huissen.

Voordat wij besloten om als ondernemers door het leven te gaan, werkte wij al jarenlang voor SNS als kantoormanager en als vermogensadviseur. In 2010 zijn wij als Franchisenemer gestart. De franchiseformule stond nog in de kinderschoenen, maar we pakten beiden de kans voor het ondernemerschap aan. Het feit dat de markt in die tijd verre van ideaal was weerhield ons er niet van om te gaan ondernemen. Wij kennen SNS immers door en door en hebben veel vertrouwen in het sterke merk SNS en in onze eigen capaciteiten om kwalitatief hoogwaardige financiële dienstverlening aan te bieden waarmee wij voor onze klanten het verschil maken.

SNS heeft zicht de laatste jaren vooral gericht op de particuliere markt. Daar zijn we echt onderscheidend ten opzichte van de grootbanken. Momenteel richt SNS zich ook meer en meer op de zakelijke markt en heeft SNS op dat vlak grote ambities voor toekomst. SNS richt zich op het midden en kleinbedrijf en de ZZP’er. Wij bieden nu naast de zakelijke bankrekeningen een bedrijfshypotheek, zakelijk krediet en zakelijke verzekeringen aan.

Ondernemers zullen merken dat wij ons onderscheiden doordat wij onze klanten echt willen leren kennen en persoonlijke dienstverlening aanbieden. Voor ons is geen ondernemer te klein want voor ons is iedere ondernemer even belangrijk.