Sonsbeek Financieringen

Zakelijke financieringen met een persoonlijke touch!

Sonsbeek Financieringen is specialist in Bedrijfs en Vastgoedfinancieringen. Voor kleine wensen of grote ambities is er financiering nodig. Een goede financiële basis zorgt voor continuïteit van het bedrijf, dat weet iedere ondernemer. Wat is de beste oplossing voor jouw financiering? Wij kennen alle bomen in het financiële bos en wij houden van uitdagende financiële cases.

Ik ben Petra Otten en mede-eigenaar/adviseur bij Sonsbeek Bedrijfs & Vastgoedfinancieringen. Van oorsprong kom ik uit de particuliere branch en was ik voornamelijk de adviseur voor de ondernemer in privé. In 2018 ben ik mij ook bezig gaan houden met bedrijfs- en vastgoedfinancieringen. Daarna heb ik 2021 de stap gezet om mijn eigen onderneming op te richten en vanaf 2022 volledig actief naar buiten te treden.

De advisering en bemiddeling heb ik altijd vanuit mijn rol als intermediair gedaan. Onafhankelijke advisering past het beste bij mij als persoon. Mijn doel is om ondernemers tegen de beste voorwaarden, zekerheden, rente en looptijd een financiering aan te kunnen beiden. Dit doe ik iedere dag met veel plezier. Geen enkele dag is hetzelfde en geen enkele financiering is hetzelfde. Mijn creativiteit kan ik volledig kwijt en vaak met het beste resultaat. Het gaat niet alleen om bedrijfspanden, maar denk ook aan werkkapitaal, lease, agrarisch, overname, factoring en herfinancieringen.

Wil jij eens sparren over je lopende of nog aan te vragen bedrijfsfinancieringen? Ben jij accountant, verzekerings- of hypotheek adviseur? Bel me gewoon eens vrijblijvend om jouw situatie of de situatie van jouw klant te beoordelen!

Mijn motto: Alles is mogelijk totdat het tegendeel bewezen is!