Van Manen Draaikransen

In 1977 begonnen de gebroeders Van Manen een landbouwmechanisatie bedrijf. Ze gingen zich al snel bezighouden met het reviseren van draaikransen, waar een grote behoefte aan bleek te bestaan. Vanuit de achtergrond van het boerenbedrijf ontwikkelden ze hun methode om versleten draaikransen te reviseren steeds verder.

Inmiddels is Van Manen Draaikransen uitgegroeid tot dé draaikrans-specialist van Nederland en ver daarbuiten. Rond 1988 houdt Van Manen zich uitsluitend nog met draaikransen bezig. Het bedrijf groeit nog steeds: er is een stijgende behoefte aan oplossingen voor de diverse problemen met draaikransen. De klantenkring spreidt zich inmiddels zelfs wereldwijd uit. De toekomstvisie van Van Manen Draaikransen is om toonaangevend op het gebied van draaikransen te zijn en te blijven.

Verder moet het aantal verschillende modellen draaikransen op voorraad blijven groeien. In december 2021 heeft een wisseling plaatsgevonden in de directie van Van Manen Draaikransen en is Marco Leurs toegetreden als directeur-eigenaar. Hij zal als algemeen directeur Van Manen Draaikransen voortzetten, uitbouwen en zorgen dat het bedrijf klaar is en blijft voor de toekomst.