Quelle surprise!

Wat een vertrouwen in onze club! Maar liefst 120 leden meldden zich op het station in Elst, niet wetende waar de reis naar toe zou gaan en met welk vervoermiddel! Na een hartelijke ontvangst met baretten en pastis, werden er treinkaartjes uitgereikt, waarna het gezelschap per trein naar het station in Arnhem werd vervoerd. De reis werd verder te voet afgelegd richting de Jeu de Boules Bar.

Hier volgde een muzikale ontvangst door het een chansonnier en een accordeonist, die het gezelschap trakteerden op voornamelijk Franse muziek; une ballade des gens heureux!

Na het buffet gingen de teams van start. Een belangrijk doel van onze vereniging is stimuleren van onderling contact tussen onze leden, vandaar de keuze voor deze locatie  – om op een laagdrempelige manier – in groepjes kennis met elkaar te maken. En hiervoor was een avondje jeu de boulen een uitstekende gelegenheid. Weer eens een andere locatie, een andere activiteit! Super om te zien hoe fanatiek het er op de diverse banen aan toe ging! Uiteindelijk ging het team, bestaande uit Kim Arns, Sandy Vuulink en Stefan Nab, er met de eerste prijs vandoor!

Het was weer een mooie avond!