Netwerkevent “Koopt Overbetuwsche Waar” weer een groot succes! Op woensdag 28 september a.s. organiseerden de gemeente Overbetuwe en Ondernemers Contact Overbetuwe (OCO) samen de tweede editie van een netwerkevenement voor alle in de gemeente gevestigde bedrijven onder de naam ‘Koopt Overbetuwsche Waar’ in de hal van het gemeentehuis in Elst.

Ruim 125 deelnemers (ondernemers én ambtenaren van Overbetuwe) maakten gebruik van deze informele mogelijkheid voor wederzijdse kennismaking tussen bedrijven en inkopers (budgethouders!) van de gemeente en bedrijven onderling.

Bovendien werd tijdens twee presentaties de nieuwe zogenaamde online database onder de naam ‘Ondernemend Overbetuwe’ gepresenteerd, waarbinnen ondernemers zélf binnenkort met een inlogcode in een beveiligde omgeving hun bedrijfsgegevens kunnen aanleveren en deze gegevens ook zelf kunnen actualiseren. De gegevens worden hiermee open en inzichtelijk voor een ieder die geïnteresseerd is in lokaal ondernemen. Lokale evenementen worden kenbaar gemaakt binnen dit platform, ondernemers kunnen hun aanbod en ook zoekvragen kwijt en maken zichzelf vooral (lokaal) vindbaar.

Zowel burgemeester Toon van Asseldonk als de avondvoorzitter Ben Warmenhoven benadrukten het belang om als lokale ondernemer elkaar te leren kennen, te vertrouwen en dan te gunnen.
Kennismaken met wat deze gemeente aan lokale bedrijven te bieden heeft en wat lokale ondernemers onderling elkaar te bieden hebben. Als we elkaar moeten vinden, nu en in de toekomst, dan moeten we elkaar kennen!

De geslaagde netwerkbijeenkomst werd met een ludieke twist afgesloten door het poppentheater van Armand Schreurs: “Laat je zelf vaak genoeg zien en gun het elkaar”.