OCO Golfdag: 13 september

Wat een heerlijke nazomerdag! En wat heerlijk om deze middag door te brengen tijdens een golfclinic of tijdens de 9-holes wedstrijd op Golfbaan Landgoed Welderen. Door al deze sportieve inspanningen werd het allengs warmer op de baan, maar gelukkig was daar de baancatering met verfrissende drankjes en een heerlijk hapje!

Na afloop van deze mooie middag werden de winnaars bekend: voor wat betreft de golfwedstrijd ging de winst naar het team van: Bert Schuringa (ONS Accountants), Paul Thonen (WEA Deltaland), Dennis Scheffer en Andress Wouters van den Oudenweijer (beide van Denned); van harte gefeliciteerd!

Daarnaast was er een ‘uitblinkersprijs’ voor de deelnemers aan de clinic. Deze werden in ontvangst genomen door Rick Evertzs (ProDigit), Marit Wisselink (Wisselink Financieel Advies) en Anke Schenk (Romein GWW).

’s Avonds was het nog heerlijk toeven op het terras; waar natuurlijk goed gezorgd werd voor de inwendige mens met een barbecue en een lekker drankje. Dit alles muzikaal opgeluisterd door onze mobiele DJ van deze avond: Henk Post. Een mooie afsluiting van een van de laatste nazomerdagen van dit jaar.