Op maandag 18 maart organiseerden wij een interessante avond op Watergoed, waarbij – onder de bezielende leiding van Peter de Waard – een drietal onderwerpen de revue passeerden:

Opleidingen en behoefte ondernemers door Nick Wijnveld (DTNW) en George de Jongh (Dirksen Opleidingen)

Voor ondernemers wordt het een steeds grotere uitdaging om aan goed (technisch) personeel te komen. Wat kunnen ondernemers én opleidingen hieraan doen? Een praktijkvoorbeeld.

Regionale samenwerking voor economie door René Westra, lid Provinciale Staten VVD

De stadsregio bestaat niet meer en toch is regionale samenwerking van groot belang voor de economische ontwikkeling van het gebied. Wat kan de Provincie hierin betekenen en gaan zij zorgen voor goede bereikbaarheid?

Economie Overbetuwe door Peter Waterman, voormalig directievoorzitter Rabobank Oost Betuwe en partner bij CFO Capabel

Peter Waterman blikte terug op de afgelopen jaren waarin Toon van Asseldonk burgemeester was van de gemeente Overbetuwe. Wij kijken terug op een mooie periode, waarin Overbetuwe het geweldig heeft gedaan. Wij bedanken Toon voor de jaren waarin hij onze burgemeester en portefeuillehouder Economische Zaken wilde zijn.

Denkend aan Toon, dan komen er veel woorden naar boven; empatisch, doelgericht, benaderbaar, betrokken, dynamisch.. te veel om op te noemen. Wij hebben daarom een wordle laten maken, waarin deze  woorden zijn verwerkt. Martien Martens overhandigde dit aandenken samen met een mooie bos bloemen onder dankzegging voor alle mooie jaren!