Gemini Embedded Technology

Gemini Embedded Technology B.V. (GET), is een jong bedrijf (2021) dat slimme elektronicaproducten in opdracht van derden ontwikkelt. Ons ontwikkelteam bestaat uit een gezonde combinatie van jonge ontwikkelaars en ontwikkelaars met 25+ jaar ervaring. 

Vanuit Arnhem helpen wij onze klanten met het ontwikkelen van slimme elektronica voor hun producten, de productie in Nederland te begeleiden, en bieden wij ondersteuning tijdens de doorontwikkeling van bestaande producten.

Wij hebben van onze passie ons werk gemaakt en dat ziet u terug in onze unieke werkwijze en verdienmodel.  Dit vatten wij samen in de drie kernpunten van GET:

  1. Wij ontwikkelen tegen kostprijs.
  2. De intellectuele eigendommen van de door ons ontwikkelde producten zijn eigendom van de opdrachtgever.
  3. Wij nemen een marge op de productie van producten die wij ontwikkelen. Hierdoor zijn wij net zo succesvol als onze opdrachtgevers.  Wij kiezen er bewust voor om met productiepartners in Nederland te werken. Wij hebben de ervaring dat we met een geoptimaliseerd ontwerp de productiekosten kunnen minimaliseren en de kwaliteit maximaliseren.

Opdrachtgevers zien wij als partners. Wij mogen veel verstand van slimme elektronica hebben, maar onze opdrachtgevers hebben de meeste kennis van de gewenste toepassing.

 
U kunt bij ons terecht voor advies en begeleiding van CE tot Common Criteria evaluaties.