HIP Capital

Uw partner in vermogen en hét alternatief voor sparen en beleggen. Wij zijn een jonge, dynamische en enthousiaste club die vermogensadvies aan haar klanten verstrekt. Vanuit onze kantoren te ’s-Hertogenbosch, Eindhoven, Venray, Doetinchem, Enschede en Arnhem/Nijmegen, verstrekken wij persoonlijk beleggingsadvies. Elke adviseur is ondernemend en heeft een jarenlange ervaring opgedaan in de financiële sector.

Bij beleggen gaat het om de optimale verhouding tussen risico, rendement en vertrouwen. En vertrouwen krijgen we niet zomaar, dat moeten we verdienen, dus daar zijn we zuinig op. Door persoonlijke aandacht gecombineerd met een jarenlange ervaring en inhoudelijk kwalitatief advies bouwen wij een relatie met u op voor de lange termijn. Door hard te werken en de drive om het maximale voor u als relatie te halen, behoren onze portefeuillerendementen tot de beste in de markt.

Bart Nauta is sinds 2022 partner bij HIP Capital en vanuit het kantoor aan De Gelderse Poort (Arnhem Zuid) staat hij graag voor u klaar.