Jansen Totaal wonen

Wat begon als huis-aan-huis-verkopen in de jaren’ 30, is uitgegroeid tot een groot familiebedrijf. Met een oppervlakte van ruim 15.000 m2 verdeeld over verschillende winkels en afdelingen is Jansen Totaal Wonen een bekend begrip in de omgeving. 

Naast de verschillende fysieke locaties heeft Jansen Totaal Wonen zich de afgelopen jaren ook ontwikkeld op het online gebied. Zo word je door verschillende online platformen op de hoogte gehouden van de laatste nieuwtjes, nieuwe producten en woontrends en voert de organisatie een webshop. De verscheidenheid aan woonstijlen en het volgen van de laatste woontrends zorgen er voor dat iedere klant bij Jansen Totaal Wonen zijn of haar woondroom kan realiseren.
Bekende concepten en formules die Jansen Totaal Wonen faciliteert zijn onder andere: Inhouse, Xooon, Beanks, JaxxChoice, Pronto Wonen, Profijt Meubel, Trendhopper, Auping, Superkeukens en Keukendepot.

Persoonlijke advies, kwaliteit en een maatwerk dienstverlening zijn bij Jansen Totaal Wonen belangrijk kernwaarden. Onze logistiek beheren wij zelf en sturen hiermee op snelle en kloppende leveringen en aftersales. Een goede uitvoering hiervan zal leiden tot onze missie, een meer dan tevreden klant!

De directie van Jansen Totaal Wonen en haar formules wordt gevoerd door Henny Jansen (algemeen directeur) en Maurits Heijmen (commercieel directeur).