Nieuwsarchief2023-06-27T13:20:46+01:00

Nieuws

Sloepengame 29 september 2023

Wat een fantastische dag in Amsterdam! Het leek net een schoolreisje; een volle touringcar met 90 enthousiaste deelnemers op weg naar Amsterdam. Natuurlijk voorzien [...]

Preview Rijnstate Elst

Zeer indrukwekkend! Dat mag zeker gezegd worden van ‘het ziekenhuis van de toekomst’; Rijnstate Elst. De officiële opening staat gepland op 26 juni a.s., maar onze ondernemersvereniging mocht daarvoor al een kijkje nemen in dit bijzondere gebouw. Een gebouw dat vrij is van fossiele brandstoffen en nu al 60% zelfvoorzienend is o.a. door gebruikmaking van zonnepanelen en waterstof.

Wát een afsluiting!

Schaatsende kinderen, curlende volwassenen; stralende gezichten rondom en op het ijs! De OCO had dit jaar de primeur om als eersten het maagdelijke ijs te mogen betreden van het Winterfestijn in Elst. Voor deze gelegenheid waren ook (klein)kinderen van harte welkom! En deze uitnodiging was niet tegen dovemansoren gericht; meer dan 50 kinderen genoten van de ijspret. En het plezier was er bij de volwassenen niet minder om; in totaal mochten wij bijna 200 bezoekers ontvangen afgelopen vrijdag 16 december jl.

Een té gekke avond!

Een té gekke avond bij The Akwart Experience. En awkward was het zeker; de wereld ziet er echt zo heel anders uit! In 2021 opende Rob Smit en Anneke in ’t Zandt– samen met hun kinderen – dit zgn. ‘Instagrammuseum’. En er viel voor onze leden van alles te beleven; van het uitleven in de ballenbak, tevoorschijn komen uit een taart en nog veel meer. In de 17 ruimtes waren steeds weer nieuwe dingen te zien, te horen en te ervaren.

Ja, graag kom ik eens kijken of de OCO wat voor mij is

OCO is de snelst groeiende club van Nederland. Daar hoor ik graag bij...
Vertel mij meer
Ga naar de bovenkant