Nieuwsarchief2022-09-14T15:57:35+01:00

Nieuws

Wát een afsluiting!

Schaatsende kinderen, curlende volwassenen; stralende gezichten rondom en op het ijs! De OCO had dit jaar de primeur om als eersten het maagdelijke ijs te mogen betreden van het Winterfestijn in Elst. Voor deze gelegenheid waren ook (klein)kinderen van harte welkom! En deze uitnodiging was niet tegen dovemansoren gericht; meer dan 50 kinderen genoten van de ijspret. En het plezier was er bij de volwassenen niet minder om; in totaal mochten wij bijna 200 bezoekers ontvangen afgelopen vrijdag 16 december jl.

Een té gekke avond!

Een té gekke avond bij The Akwart Experience. En awkward was het zeker; de wereld ziet er echt zo heel anders uit! In 2021 opende Rob Smit en Anneke in ’t Zandt– samen met hun kinderen – dit zgn. ‘Instagrammuseum’. En er viel voor onze leden van alles te beleven; van het uitleven in de ballenbak, tevoorschijn komen uit een taart en nog veel meer. In de 17 ruimtes waren steeds weer nieuwe dingen te zien, te horen en te ervaren.

OCO Golfdag: 13 september

Wat een heerlijke nazomerdag! En wat heerlijk om deze middag door te brengen tijdens een golfclinic of tijdens de 9-holes wedstrijd op Golfbaan Landgoed Welderen. Door al deze sportieve inspanningen werd het allengs warmer op de baan, maar gelukkig was daar de baancatering met verfrissende drankjes en een heerlijk hapje!

ALV ’t Wapen van Elst 26 sept 2021

Klein maar fijn. Een twintigtal betrokken OCO-leden was aanwezig bij de ALV over de jaren 2019 en 2020. De voorzitter benoemde de onwerkelijke corona-periode, [...]

Zomerborrel Bonte Veren 6 juli 2021

Wij kijken terug op een zeer geslaagde zomerborrel gisteren bij Bistro Wijnbar Bonte Veren. Op een klein buitje na was het goed toeven op het [...]

Ja, graag kom ik eens kijken of de OCO wat voor mij is

OCO is de snelst groeiende club van Nederland. Daar hoor ik graag bij...
Vertel mij meer
Ga naar de bovenkant